Billie B -mysteerit

Billie B on rohkea ja utelias tyttö, jolla on salaisuus: hän kuuluu supersalaiseen etsiväkerhoon! Etevistä nuorista etsivistä on hurjasti hyötyä Billien koulussa ja naapurustossa, sillä kinkkisiä mysteerejä pulpahtelee esiin enemmän kuin Billie, Jack, Mikaela ja Alex ehtivät ratkaista…

Karmiva talo

Ystävykset Billie, Mikaela, Jack ja Alex perustavat salaisen mysteerikerhon. Kerholaisten ensimmäinen tehtävä on selvittää, kuka asuu kummallisessa, vanhassa talossa kadun päässä. Onko talon asukas oikeasti noita?

Koodinmurtajat

Billie ystävineen löytää merkillisen lapun, jossa on salakirjoitusta. Kuka sen lähetti? Kun ystävysten mysteerikerho murtaa kirjoituksen koodin, löytyy toinen lappu. Myös sen arvoitus ratkeaa. On kuin joku olisi selvillä kunkin kerholaisen erityistaidoista!

Väärä syyllinen

Joku on tunkenut lehtiä Rebecan eväsleivän väliin. Epäilyt kohdistuvat Bennyyn, jolla on tapana tehdä hölmöjä juttuja. Billie ei usko Bennyn olevan syyllinen, mutta pystyykö hän todistamaan väitteensä? Ja jos keppostelija ei ollut Benny, kuka kumma se oli? SMK selvittää asian.

Mansikkavaras

Joku on käynyt rohmuamassa kaikki mansikat Mikaelan äidin mansikkamaalta. Varas ei jättänyt jälkeensä jalanjälkiä tai minkäänlaisia johtolankoja. Marjat ovat kadonneet kuin taikaiskusta! Billie B ystävineen selvittää jutun, ja salapoliisintyö kysyy sinnikkyyttä ja rohkeutta.