Mikä-mikä-tytöt

Kiki Thorpen ja Disneyn luoma taianomaisen kaunis satu kertoo neljästä tavallisesta tytöstä, jotka päätyvät Mikä-mikä-maahan, Helinän ja muiden keijujen kotiin. Sarja vie upeisiin seikkailuihin satuolentojen parissa, mutta kertoo samalla myös ystävyydestä ja kasvamisesta.

Drømmejentene_1_cover_FIN_rgb

Mikä-mikä-tytöt – välke vain

Jos kuulet yhtäkkiä pienten tiukujen helinää tai tunnet merituulen kosketuksen, vaikkei merta ole lähimaillakaan, ole oikein tarkkana. Yhdessä silmänräpäyksessä saatat löytää itsesi ihmeellisestä Mikä-mikä-maasta keijujen ja merenneitojen luota, kuten ystävykset Kate, Mia ja Lainey sekä pikkuinen Gabby. Tytöt haluavat jäädä Mikä-mikä-maahan, mutta kuningatar Okariina ja Heli haluavat lähettää heidät takaisin kotiin. Pitääkö heidän palata kotiin ennen kuin seikkailu on kunnolla edes alkanut?

 

Mikä-mikä-tytöt – Maailmojen välissä

Epäreilua! Juuri kun Gabby, Kate, Lainey ja Mia alkavat viihtyä Mikä-mikä-maassa, heidät lähetetään takaisin kotiin. Heli sanoo, että yksikään lapsi ei ole koskaan palannut takaisin Mikä-mikä-maahan, mutta tyttöjen on vaikea uskoa sitä. Jopa kotimatkalla tuntuu, kuin taika seuraisi heitä. Voiko maailmojen välillä olla jonkinlainen särö?

Mikä-mikä-tytöt – Kukkaistoive 

Kate, Mia, Lainey ja Gabby ovat oivaltaneet, että Mikä-mikä-maahan pääsee rikkinäisen aidansäleen kautta. He lupaavat, etteivät koskaan matkusta sinne ilman toisiaan, mutta erään riidan päätteeksi Gabby uhmaa lupausta. Sitten tapahtuu jotain kauheaa. Isä korjaa rikkinäisen aidan! Gabby on vankina Mikä-mikä-maassa, ja Rosetta puolestaan mantereella!

Mikä-mikä-tytöt – Usvahevoset

Tiivis sumu on laskeutunut Mikä-mikä-maan ylle, mutta Kate tahtoo silti lähteä seikkailemaan. Hänen toiveensa toteutuu, kun hän kohtaa Pilvi-nimisen hevosen ja pääsee villille ratsastusretkelle. Pilvi on mystinen usvahevonen, ja jos vanhaan taruun on uskomista, Kate on vaaarassa. Lainey, Mia, Gabby ja Silver-keiju yrittävät epätoivoisesti löytää ystävänsä. Jos he eivät onnistu, usvahevonen voi viedä Katen kauas pois… ikuisiksi ajoiksi!