Puuha- ja tietokirjoja

Jokaisessa Twinsy-paketissa on myös innostava puuha- tai tietokirja. Lukuilo on kerhomme ydin, mutta rohkaisemme lukijoitamme myös luovuuteen ja itseilmaisuun!

Basic RGB

Villaeläimet

Tämän kirjan avulla opit neulomaan suloisia villaeläimiä. Pyydä aikuista auttamaan sinut alkuun ja luo söpö pupu, apina tai vaikkapa kokonainen tipuperhe. Kirjassa on mukana puikot, huopaa, neula ja ompelulankaa.

100 % MINÄ

Onko sinustakin ihanaa koota tärkeitä tietoja, muistoja ja kuvia kirjan sivuille? Printtaa ja kiinnitä sivuille bestistesi kuvat tai lentoliput ikimuistoiselta matkalta – tai suunnittele siistit kutsukortit pyjamabileisiin! Kirja on 100 % sinun, ei kenenkään muun, ja se tulee sisältämään asioita, joista juuri sinä tykkäät. Tai et tykkää. Kirjassa on yli 100 tarraa, joiden avulla voit koristella sivut. Käytä myös kirjan sapluunia ja tee upeita piirustuksia.

Fiksun tytön ystävyysopas

Ihanaa, että on ystäviä, joiden kanssa jakaa ilot, surut, ihastumiset
ja salaisuudet. Mutta ystävyys ei ole itsestään selvää, vaan siitä on pidettävä huolta. Mitä teet, jos ystäväsi yhtäkkiä muuttuu? Jos huomaat, ettei sinulla enää ole aikaa vanhalle bestiksellesi? Tämä kirja on syväluotaava opas ystävyyteen ja sen karikoihin. Lue, miten sinusta tulee paras mahdollinen ystävä, ja miten hoidat ystävyyttäsi. Ystävyysopasta luet uudelleen ja uudelleen – se on täynnä hyviä neuvoja!

Suunnittele upeaa superstaramuotia

Haaveiletko muotisuunnittelijan urasta? Tämä kirja sopii kaikille, jotka rakastavat vaatteita ja muotia – tai leikkaamista ja liimaamista! Kirjan takasivuilla on värikkäitä kuosipapereita, joiden avulla stailaat upeimmat asukokonaisuudet.

Tähtihuopiaiset

Valmista Flubble, Ziggy ja muut tähtihuopiaiset! Leiki niillä, tai anna niitä ystävillesi lahjaksi. Tai mikset tekisi hahmoista hauskoja avaimenperiä? Näitä hupaisia avaruusolioita on helppo valmistaa. Tarvitset vain sakset, liimaa ja ompelutarvikkeet!

Keijupoukaman keijut

Lähde mukaan Keijupoukamaan, jossa Helinä, Prilla, Terence, Skye, Beck, Vidia ja muut keijut asuvat, työskentelevät ja leikkivät. Lumoudu Disney-keijujen taikamaailmasta, väritä upeat maisemat valmiiksi ja liimaa yli 400 kaunista tarraa paikoilleen!

Isa+Bea+Minä

Tervetuloa Isan ja Bean maailmaan! Täällä vallitsee ihana, huoleton hurlumhei. Vastaa kysymyksiin, täytä puuttuvat kohdat, kirjoita muistiin omat unelmasi ja ideasi. Koristele sivut hienoilla piirustuksilla.

Oma vuosikirjani, … luokka

Kun aika kuluu, asioilla on tapana unohtua. Ei hätää! Tämän kirjan avulla muistat aina, minkälainen olit juuri tänä vuonna! Täytä sivut kaikella, mikä liittyy sinun maailmaasi juuri nyt. Mistä pidät? Mitä ajattelet? Kun ei enää huvita kirjoittaa, liimaa sivuille muistorikkaita kuvia tai piilota tärkeitä asioita käteviin salataskuihin.

Mikä-mikä – tyttöjen maagiset tehtävät

Lähde Katen, Laineyn, Mian ja Gabbyn kanssa takaisin Mikä-mikä-maahan ja ihanien tehtävien pariin! Lähde takaisin Mikä-mikä-maahan yhdessä Katen, Laineyn, Mian, Gabbyn ja keijujen kanssa, ja tee hauskoja tehtäviä!

Eläinatlas

Matkusta maailman ympäri ja tutustu kiehtoviin eläimiin! Katso kartasta, missä maailmankolkassa asuu minkäkinlaisia eläimiä, ja liimaa hienot tarrat paikoilleen.
Omaksut kiinnostavaa tietoa eläimistä ja niiden asuinpaikoista. Opit myös tutkimaan karttoja.