Tietoja Twinsystä

1. Yleistä tietoa Twinsystä

Twinsyn kehittäjä ja omistaja on Sandviks AS -yhtiö. Sandviks tarjoaa tukea vanhemmuuteen Vauvan odotus- ja Vauvan syntymä -opaskirjoissa ja Vau.fi-verkkopalvelussa sekä lapsille oikeita kirjoja oikeaan aikaan Vaukirja-kerhossa. Autamme lapsia ja vanhempia kehittymään yhdessä. Lisätietoa Sandviksista: sandviks.com.

Twinsy julkaisee kirjoja 7–10-vuotiaille lapsille. Tavoitteemme on tarjota kiehtovia tarinoita, joissa kohtaavat tämänikäisen lapsen kiinnostuksen kohteet ja lukuvalmiudet. Lukemisen ilo edesauttaa hyviä lukutaitoja, mikä vaikuttaa positiivisesti kaikkeen oppimiseen. Lukemiseen iloa tuo myös Twinsy-sovellus, jonka voi ladata AppStoresta.

Twinsy-kirjapakettien lukuromaanit ovat saatavilla Twinsy-sovelluksessa sekä e-kirjana että äänikirjana.

Kuuntele, seuraa ja lue! E-kirjat ovat Twinsyn asiakkaiden saatavilla niin kauan kuin jäsenyys jatkuu. Sandviksilla on oikeudet kirjan kaikkiin julkaisumuotoihin.

Sovelluksessa on kirjojen lisäksi erilaista puuhaa ja ajanvietettä, joka on lapsen saatavilla edellyttäen, että huoltaja on aktivoinut käyttäjänimen ja salasanan.

Twinsy-sovellus toimii Applen iPadilla, iPhonella ja iPodilla, jossa on iOS 6 tai uudempi käyttöjärjestelmä.

2. Vastuu sisällöstä

Sandviks AS on toimituksellisessa vastuussa Twinsy.fi-sivustolla ja Twinsy-sovelluksessa olevasta sisällöstä.

3. Yksityisyydensuoja

Jotta pääset käyttämään Twinsyn palveluja, pyydämme sinulta, vanhempi tai huoltaja, muutamia perushenkilötietoja. Näitä tietoja suojaavat sähköpostiosoitteesi ja itse valitsemasi salasana.

Twinsy käsittelee kaikkia henkilötietoja luottamuksellisesti ja tietosuojalakien mukaisesti. Palvelujemme käyttäjänä kontrolloit itse tietoja, joita luovutat Sandviksille. Tämä tarkoittaa, että sinä valitset, mitä tarjouksia haluat vastaanottaa. Jos haluat, että tietosi poistetaan Sandviksin tietokannasta, ota yhteys asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@vaukirja.fi. Puhelin (ark. klo 9-17) 010 806330. Sinulla on täysi pääsy Sandviksille tallennettuihin henkilötietoihisi.

Käyttäjätietokantaamme tallennettuja tietoja voit tarkastella ”Omilla sivuilla”. Täällä voit myös muuttaa henkilötietojasi milloin tahansa, tarpeen mukaan.

4. Käyttäjän velvollisuudet

Käyttäjä sitoutuu pitämään salasanansa omana tietonaan ja säilyttämään salasanaa niin, että asiattomat eivät saa sitä selville.

Alle 15-vuotiaat eivät saa luoda käyttäjätiliä ja profiilia Twinsy-sovellukseen ilman vanhemman tai huoltajan suostumusta.

Materiaali, jota julkaistaan Twinsy.fi-sivustolla tai Twinsy-sovelluksessa, on tarkoitettu ainoastaan henkilökohtaiseen käyttöön. Tekstien, kuvien tai muun sisällön kopioiminen tai uudelleenjulkaisu on kielletty ilman oikeudenomistajan lupaa.

5. Immateriaalioikeudet

Twinsyn digitaalinen sisältö on kansainvälisen tekijänoikeuslainsäädännön suojaama. Kaikki Twinsy-palvelujen immateriaalinen informaatio sekä tekniset ratkaisut kuuluvat Sandviksille tai luotetulle kolmannelle osapuolelle, eikä käyttäjän ole lupa hyödyntää sitä ilman Sandviksin erillistä lupaa.

6. Twinsy.fi-verkkosivujen ja Twinsy-sovelluksen lakkauttaminen

Jos Twinsyn verkkosivusto tai sovellus lakkautetaan omana erillisenä palvelunaan tai ne siirretään toiseen verkko-osoitteeseen, emme ilmoita asiasta käyttäjille henkilökohtaisesti. Tällaiset muutokset ilmoitetaan yleisessä muodossa palvelun pääsivulla.

7. Muutokset ehtoihin

Muutokset tai lisäykset näihin ehtoihin astuvat voimaan, kun ne ovat käyttäjien saatavilla ja julkaistu Twinsyn pääsivustoilla.

 8. Sovellettava laki ja tuomiovalta

Sopimuksissa sovelletaan ​​Norjan lakia. Riitatilanteet ratkaistaan norjalaisessa tuomioistuimessa, oikeuspaikkana Stavangerin käräjäoikeus.