Twinsy-kirjat

Isa_Bea

Klementina_FIN
Drømmejentene_FIN
Aktivitetsbøker_FIN
Knapp_1_FIN

Lukeminen on hauskaa!

Miten löytää oikea kirja? Valikoima on valtava. Kirjastot ja kirjakaupat pursuilevat kirjoja. Niitä on niin paljon, että joskus on uuvuttavaa löytää itselle sopivaa ja mieleistä luettavaa. Mutta kun oikean kirjan löytää, juuri sen, jossa on sopivan suurta tekstiä ja sopivan mittaisia kappaleita, lukeminen on huippuhauskaa!

Twinsy-kirjat on valittu juuri sinulle. Haluan, että että viihtyisit kirjojen parissa ja että eläytyisit niihin. Siksi olemme poimineet valikoimaamme kirjoja, jotka ovat hauskoja ja jänniä, ja joissa on upea kuvitus.

Olen itse lukenut kaikki Twinsy-kirjat, ja olen niihin erittäin tyytyväinen. Kirjat ovat jo suosittuja monissa maissa – lapset rakastavat Isaa ja Beaa, Klementiinaa ja Mikä-Mikä-Maan tyttöjä. Uskon, että sinäkin tulet ihastumaan Twinsyn kirjoihin!

Iloisin terveisin Suvi   heart

Psst! Jos sinusta pitkien kirjojen lukeminen on hankalaa, kokeile ihmeessä sitä, että kuuntelet ja seuraat tekstiä samanaikaisesti. Se onnistuu Twinsy-appsissa. Siistiä, vai mitä? Appsin voit ladata iPadiin, iPhoneen ja iPodiin.

Twinsy – kirjoja parhaille tytöille!

suvi_clarke
Suvi