Isa + Bea

Isa ja Bea ovat kaksi tyttöä, joiden ei ikimaailmassa olisi uskonut ystävystyvän. Toinen on äänekäs ja villi ja rakastaa hurjia leikkejä, toinen taas viihtyy parhaiten nenä kirjassa. Vanhemmat usuttavat tyttöjä tutustumaan toisiinsa, mutta sehän ei tule tapahtumaan… vai tuleeko?

Isa_Bea_1_cover_FIN_rgb

Isa + Bea

Bea ei alkuun tykännyt Isasta pätkän vertaa. Eikä Isa Beasta. Tarvittiin yksi mönkään mennyt kepponen, yksi raivostunut isosisko, yksi hurja kasvomaalaus ja paljon ällöttäviä matoja, että tytöistä tuli erottamattomat. Tämä on ystävyyttä vauhdikkaimmillaan!

Lue tästä ensimmäinen luku!

 

isa ja bea

Isa+Bea ja karmea vessakummitus

Isa ja Bea ovat täällä taas, ja uusi seikkailu alkaa siitä, kun koulun vessasta löytyy kummitus. Se on haamumaisen utuinen ja ulvoskelee pelottavasti. Se on ehdottomasti parasta, mitä koulussa on ikinä tapahtunut! Isa ja Bea ottavat tehtäväkseen haamun karkotuksen. Onnistuvatko he? Ehkä. Onko heillä hauskaa? Tottakai! Viihdyttävä kirja erilaisista ystävyksistä.

Lue tästä ensimmäinen luku!

Isa+Bea

Isa+Bea ja fossiiliennätys

Bealla on tylsää. Ainakin kunnes hän saa käsiinsä Ihmeellisen ennätyskirjan! Hän ei ole uskoa silmiään lukiessaan ihmisten tekemistä kummallisista maailmanennätyksistä. Hän päättää myös tehdä ennätyksen: hän tunkee suunsa täyteen mehupillejä, tiskaa tiskit niin nopeasti kuin pystyy, ja kirkuupa vielä niin kovaa, että lasin olisi pitänyt särkyä. Mutta ei, ennätystä ei synny. Sitten Isa löytää pihalta mystisiä luita. Ehkä tytöistä tulee maailman nuorimpia paleontologeja?

Lue tästä ensimmäinen luku!

Isa_Bea_4_cover_FIN_rgb

Isa+Bea hoitelevat lapsenvahdin

Lettumutkan lapset kokoavat multakasasta tulivuoren, joka tursuaa tulikuumaa laavaa… Juuri kun leikki on jännittävimmillään, Bean täytyy mennä kotiin. Äiti ja isä ovat lähdössä teatteriin, ja lapsenvahdiksi on pestattu NINA! Bea on tyrmistynyt. Onneksi Isa tulee apuun, sillä tyttöjen on todistettava, että Nina on maailman huonoin lapsenvahti. Onnistuvatko he? Ehkä… Onko heillä hauskaa? Jep!

Lue tästä ensimmäinen luku!

Isa_Bea_5_cover_FIN_rgb

Isa+Bea ryhtyvät pahoiksi

Bea miettii, onko mitään järkeä olla hyvä. Isan mielestä on, sillä eläimet rakastavat hyviä ihmisiä. Wow! Isa ja Bea päättävät ryhtyä naapuruston kilteimmiksi lapsiksi. Heistä tulee avuliaita ja puhdassydämisiä. He käyttäytyvät kaikissa tilanteissa kauniisti. Mutta miten ihmeessä he sitten päätyvät pulaan, ja vieläpä likomärkään ja likaiseen sellaiseen?

Lue tästä ensimmäinen luku!

Isa_Bea_6_cover_FIN_rgb

Isa+Bea: Tuomittu tanssimaan

Isa ja Bea luulivat, että baletti tarkoittaa viehkoja loikkia ja unelmanhöttöisiä hamosia. Vielä mitä. Tulossa on esitys, eivätkä Isa ja Bea saa olla ylväitä joutsenia, vaan heidän osansa on esittää ystävällisiä kalmareita! Baletista on päästävä eroon. Jospa murtaisi käsivarren? Saisi tartuntatudin? Onko tiedossa piinallisia tilanteita? Ehkä. Onko ystävyksillä hauskaa? Jep!

Lue tästä ensimmäinen luku!

isa ja bea

Isa+Bea maapallon asialla

Koulun tiedemessut lähestyvät, ja kakkosluokkalaiset ovat valmiina! Teemana on ilmastonmuutos, ja oppilaiden tehtävänä on keksiä keinoja sen pysäyttämiseksi. Ideoita on monia: roskaavia ihmisiä murskaava robotti, lämpöä imevä pölynimuri, hengityksen pidättäminen… Mutta mitä Isa ja Bea aikovat tehdä? Jotain räjäyttävää? Jotain hölmöä? Jotain, johon tarvitaan iso kasa jääpaloja? Onnistuvatko he pysäyttämään ilmastonmuutoksen? Ehkä. Onko heillä hauskaa? Jep!

Lue tästä ensimmäinen luku!

Isa_Bea_8_cover_FIN_rgb

Isa+Bea: Hyviä ja hulluja uutisia

Isa ja Bea tarvitsevat kymmenen euroa. Miksi ihmeessä? Öh… ostaakseen juustoa. Mihin he tarvitsevat rahaa? Hmm… Tässä kirjassa Isa ja Bea pääsevät oikeiksi toimittajiksi! Tytöt tarvitsevat rahaa… öh… ostaakseen juustoa. Kaksi pussillista Belldeloon-juustoa, sellaista, joka on pakattu pieniin vahapäällysteisiin yksittäispakkauksiin. Mutta miten ansaita kymmenen euroa? Ryhtymällä lapsenvahdiksi?– Vaipanvaihto! Yök! Pesemällä autoja – Eieieiei. Laatimalla oman sanomalehden? – Joo! Tytöt aloittavat mehukkaiden uutisten metsästyksen. Löytävätkö he mitään kiinnostavaa? Arvaa! Onko heillä hauskaa? Jep! … Mutta hetkinen. Miksi ihmeessä Isa ja Bea haluavat JUUSTOA?

Lue tästä ensimmäinen luku!