kivaa tekemistä

Aktivitetsbøker_ny_FIN_rgb

Paljon hauskaa tekemistä Twinsy-puuhakirjojen parissa!

Twinsyn tervetuliaispaketissa saat Villaeläimet-kirjan. Se opastaa neulomisen alkeet ja sisältää suloisten villaeläinten neuleohjeet. Neulominen voi aluksi tuntua hankalalta, mutta muista: harjoitus tekee mestarin! Ja jos et pääse ohjeissa eteenpäin, pyydä toki alkuun aikuisen apua, joko kotona tai koulussa.

Ystäväsi tulevat ilahtumaan ikihyviksi, kun annat heille itse tekemiäsi pehmoeläimiä lahjaksi! Jotta pääsisit hyvin alkuun, kirjan mukana saat neulepuikot, huopakangasta, neulan ja lankaa. Tarvitset vain vähän villalankaa.

Tulossa Twinsyssä…

100 % minä!

Onko sinustakin ihanaa koota tärkeitä tietoja, muistoja ja kuvia kirjan sivuille? Printtaa ja kiinnitä sivuille bestistesi kuvat tai lentoliput ikimuistoiselta matkalta – tai suunnittele siistit kutsukortit pyjamabileisiin! Kirja on 100 % sinun, ei kenenkään muun, ja se tulee sisältämään asioita, joista juuri sinä tykkäät. Tai et tykkää. Kirjassa on yli 100 tarraa, joiden avulla voit koristella sivut. Käytä myös kirjan sapluunia ja tee upeita piirustuksia.

Ihanat kynnet Kule_Negler_cover_FIN_rgb

Tämän kirjan avulla loihdit helposti upeat, värikkäät ja kuvioidut kynnet. Raitoja, pilkkuja, eläimiä, lippuja – vain mielikuvitus on rajana! Kirjan mukana saat 12 irtokynttä sekä arkin tähtitarroja kynsien koristeluun. Päästä luovuutesi valloilleen!

Suunnittele upeaa superstaramuotiaDesign_dine_superstjerner_cover&spreads_FIN_300dpi_rgb

Haaveiletko muotisuunnittelijan urasta? Tämä kirja sopii kaikille, jotka rakastavat vaatteita ja muotia – tai leikkaamista ja liimaamista! Kirjan takasivuilla on värikkäitä kuosipapereita, joiden avulla stailaat upeimmat asukokonaisuudet.

Fiksun tyton ystavyysopasVennskapshåndbok_FIN_rgb

Ihanaa, että on ystäviä, joiden kanssa jakaa ilot, surut, ihastumiset ja salaisuudet. Mutta ystävyys ei ole itsestään selvää, vaan siitä on pidettävä huolta. Mitä teet, jos ystäväsi yhtäkkiä muuttuu? Jos huomaat, ettei sinulla enää ole aikaa vanhalle bestiksellesi? Tämä kirja on syväluotaava opas ystävyyteen ja sen karikoihin. Lue, miten sinusta tulee paras mahdollinen ystävä, ja miten hoidat ystävyyttäsi. Ystävyysopasta luet uudelleen ja uudelleen – se on täynnä hyviä neuvoja!

KEIJUPOUKAMAN KEIJUTFeene_i_Drømmehagen_cover_FIN_rgb_72dpi

Lähde mukaan Keijupoukamaan, jossa Heli, Prilla, Terence, Skye, Beck, Vidia ja muut keijut asuvat, työskentelevät ja leikkivät.

Lumoudu Disney-keijujen taikamaailmasta, väritä upeat maisemat valmiiksi ja liimaa yli 400 kaunista tarraa paikoilleen!

Oma vuosikirjani, … luokka Mitt_år_i_x_klasse_cover_FIN_rgb

Kun aika kuluu, asioilla on tapana unohtua. Ei hätää! Tämän kirjan avulla muistat aina, minkälainen olit juuri tänä vuonna! Täytä sivut kaikella, mikä liittyy sinun maailmaasi juuri nyt. Mistä pidät? Mitä ajattelet? Kun ei enää huvita kirjoittaa, liimaa sivuille muistorikkaita kuvia tai piilota tärkeitä asioita käteviin salataskuihin.