Uutuus! Appsin uusi versio on valmis!

Ny-app_EM-FIN_640px

1. Turvallinen sosiaalinen verkosto lapsille

Twinsyn sovellus on turvallinen, opettavainen ja hauska paikka lapselle. Nyt se on myös lukemisesta pitävien lasten kohtaamispaikka – kuin sosiaalinen verkosto, mutta sellainen, jossa on selvät rajat. Lapsi voi kirjoittaa omia viestejään ja lukea, mitä muut ovat kirjoittaneet, lähettää anonyymeja kysymyksiä terveydenhoitajalle, osallistua kilpailuihin ja paljon muuta. Twinsyn työntekijät hyväksyvät kaikki viestit ennen julkaisua.

Feed_FIN

2. Lukuapuri on entistä parempi

Sovelluksen kirjahylly on uudistunut. Jokaisesta kirjasta on luettavissa lyhyt kuvaus, ja lisäksi voi halutessaan nopeasti tarkistaa, montako kirjaa esimerkiksi Isa+Bea-sarjassa on. Lukuapurin tekstinkorostus on aiempaa helpompi kytkeä päälle ja pois, ja lisäksi voi itse päättää, kääntyvätkö sivut automaattisesti.

Lesehjelper_FIN

 

3. Lukutavoite ja pisteitä kaikesta puuhailusta

Uudessa sovelluksessa lapsi asettaa itse omat lukutavoitteensa – ja kehittyy näin paremmaksi lukijaksi. Lapsi saa viestin, kun päivän lukutavoite on saavutettu, tai kun siitä uupuu vielä muutama minuutti.
•    Kaikki lukeminen – kirjojen yhtä lailla kuin sovelluksen sisäinenkin – kartuttaa pisteitä
•    Hienot symbolit palkitsevat uusille lukutasoille pääsystä
•    Lapsi saa arvostella lukemansa kirjat antamalla niille tähtiä

Profil-lesemål_FINMine_poeng_FIN

Parasta sovelluksessa ja e-kirjoissa on se, että lapsen suosikkikirjat kulkevat nyt aina mukana. Painavia kovakantisia kirjoja ei enää tarvitse tunkea reppuun tai matkalaukkuun. Keveitä lukuhetkiä!

Download_on_the_App_Store_Badge_FI_135x40